4 Ιουν 2010

Πανελλήνια σιωπηρή διαμαρτυρία για τις φόλες

Συγκεντρώσεις σιωπηρής διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 26/6/2010 έξω από τα δημαρχεία των ελληνικών πόλεων, ως αντίδραση για τους θανάτους πολλών αδέσποτων από φόλες.

Σε ανακοίνωση διάφορων φιλοζωικών οργανώσεων αναφέρεται: .....(διαβάστε στη συνέχεια)

Στις 20:00 το απόγευμα του Σαββάτου και για μια ώρα, όλοι εμείς θα συγκεντρωθούμε έξω από τα Δημαρχεία της περιοχής μας.

1. Ντυμένοι με μαύρα ρούχα και συνοδευόμενοι από τα σκυλιά μας θα διαμαρτυρηθούμε σιωπηρά στη μνήμη όσων ζώων έφυγαν από τη ζωή λόγω δηλητηρίασης, πράξης παράνομης σύμφωνα με το νόμο αλλά και ανήθικης.

2. Κεράκια σε σχήμα STOP θα τοποθετηθούν στην είσοδο κάθε Δημαρχείου από τους φιλόζωους που θα αναλάβουν να συντονίσουν τη διαμαρτυρία στην περιοχή τους.

3.
Στις 21:00 το βράδυ θα διαβαστεί ταυτόχρονα σε όλες τις περιοχές η προσευχή που βλέπετε παρακάτω και την οποία μπορείτε να τυπώσετε και να μοιράσετε σε συμμετέχοντες και περαστικούς.

Απαιτούμε να δράσει η Πολιτεία και να θεσπίσει αυστηρότερους νόμους σχετικά με το δηλητηριασμό των ζώων.

Απαιτούμε από τα Δημαρχεία να τηρούν τα προγράμματα στειρώσεων και φροντίδας των αδέσποτων και από την Αστυνομία να αναλάβουν τις υποχρεώσεις τους για τις περιπτώσεις καταγγελίας δηλητηρίασης ζώων.

Απαιτούμε να σταματήσει η απάνθρωπη αυτή τακτική εξόντωσης αδέσποτων και οικόσιτων ζώων από οποιονδήποτε, ανεξαιρέτως। Οι τουρίστες δεν ενοχλούνται από τα αδέσποτα, αλλά από τα πτώματα! Και εμείς ενοχλούμαστε για τον πόνο που προκαλείται στα ζώα.


πηγή: Ζougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: