4 Ιαν 2011

Οι Έλληνες διαφθείραμε τον Θ. Πάγκαλο

Κοπριτών συνέχεια :

Ελεύθερος Τύπος

Νέα στοιχεία για τη διεθνή εκστρατεία του κ. Πάγκαλου... υπέρ της Ελλάδος

(από το http://www.newsbeast.gr/politiki/) [Τα σχόλια με πλάγια γραφή δικά μου]

Εμείς (οι Έλληνες πολίτες) διαφθείραμε τον Θ. Πάγκαλο. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ήδη από τον Μάιο του 2010 και ενώ η χώρα έμπαινε στην μέγκενη του μνημονίου έκανε διεθνή εκστρατεία για να πείσει τους ευρωπαίους εταίρους μας ότι δε φταίει αυτός και το σόι του (βλέπε οι υπόλοιποι πολιτικοί ) για την κατάντια της χώρας. Φταίνε οι Έλληνες.

Μιλώντας στην Οξφόρδη (δεν σε μάθανε από το σπίτι σου "Τα εν οίκω μή εν Δήμω";), ομιλία που αναδημοσιεύει σήμερα ο «Ελεύθερος Τύπος», σε διεθνές ακροατήριο ο Θ. Πάγκαλος ανέλυσε το πώς οι …διεφθαρμένοι έλληνες πολίτες διαφθείρουν τους έλληνες πολιτικούς λέγοντας χαρακτηριστικά «Κανένας πολιτικός δεν είναι τόσο διεφθαρμένος ώστε να βγαίνει στους δρόμους και να στρατολογεί ψηφοφόρους. Κάθεται στο γραφείο του και διεφθαρμένοι πολίτες πάνε και τον βρίσκουν» (Για διάβασε λίγη ιστορία, για τούς τραμπούκους, που χρησιμοποιούσαν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί μας... τον προηγούμενο αιώνα, διάβασε Τσιφόρο "Τα παιδιά της Πιάτσας" , απόσπασμα "Κονόμι Συνταγματικο", που μας κάνεις την παρθένα ) http://www.youtube.com/watch?v=IHtur5l9YGI

http://www.youtube.com/watch?v=94eHJGZxjxk&feature=related.

Μάλιστα κατά τον κ. Πάγκαλο οι …διεφθαρμένοι έλληνες πολίτες είναι απόγονοι μερικών αγραμμάτων (ενώ οι δικοί σου ήταν τελειόφοιτοι του Tsopanaraeon Albanian College of Lepsina!!!) που δεν μιλούσαν καν ελληνικά (όπως οι προπαππούδες σου, που ήταν αρβανίτες) οι οποίοι έκαναν την επανάσταση του 21 (αυτοί φταίνε, που σκωτώθηκαν για να μπορούν σήμερα μερικοί να κάνουν τους καμπόσους). Στην συνέχεια αυτοί οι αγράμματοι, όπως είπε, ψήφιζαν οποιονδήποτε για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα (Αφού οι ομότεχνοί σου, οι πολιτικάντιδες - φαναριώτες-τουρκόσποροι, τους μόρφωσαν έτσι ώστε να παραμείνουν ΡΑΓΙΑΔΕΣ) . Βέβαια δεν παράλειψε να προσθέσει ότι εκτός των άλλων οι Έλληνες έχουν την ψευδαίσθηση ότι είναι απόγονοι του …(Περικλή. Προσθέτο το όνομα και σχολιάζω: Εσύ, με τέτοια μυαλά και σώμα, σίγουρα δεν είσαι απόγονός του!!!) Αλλά αυτό είναι το λιγότερο.

Ζηλεύοντας την «δόξα» των δικών του προγόνων που δεν διέπρεψαν για την προσήλωση τους στην δημοκρατία (Θεόδωρος Δ. Πάγκαλος, ο παππούς δικτάκτωρ, που ετκός των άλλων -ηρωικών και μή- ασχολήθηκε με το μήκος της γυναικείας αμφίεσης http://www.youtube.com/watch?v=k_rCmTLKKJw) ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης... έθεσε εκτός νομιμότητας τις διαδηλώσεις και ταύτισε όσους μετέχουν σε αυτές με... δολοφόνους. Με όσους για την ακρίβεια «οργανώνουν δολοφονίες άλλων ανθρώπων». (εξερούνται οι δολοφόνοι ...κυνών;;;).

------------------
Για το ίδιο θέμα :http://grizosgatos.blogspot.com/2011/01/21.html

Πάγκαλος: Αγράμματοι οι επαναστάτες του '21

Στους "αγράμματους και αδαείς χωρικούς" επαναστάτες του 1821 απέδωσε το φαινόμενο του ρουσφετιού στη χώρα μας ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, σε μία περίοδο που η χώρα μας έδινε τον προσωπικό της αγώνα, δεχόμενη απανωτά χτυπήματα.

Εκτός αυτού, και οι άλλες ατάκες που προέκυψαν από την ομιλία του θα προκαλέσουν αδιαμφισβήτητα νέες αντιδράσεις στην ελληνική κοινωνία και νέους πονοκεφάλους στο κυβερνών κόμμα... Στη διάλεξή του στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης τον περασμένο Μάιο, που δημοσιεύει η εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος", ο Θεόδωρος Πάγκαλος έβαλε μία ακόμα φορά στο στόχαστρο τους Έλληνες πολίτες, επισημαίνοντας ότι είναι πιο διεφθαρμένοι από τους πολιτικούς.
"Κανένας πολιτικός δεν είναι τόσο διεφθαρμένος, ώστε να βγαίνει στους δρόμους και να στρατολογεί ψηφοφόρους. Κάθεται στο γραφείο του και διεφθαρμένοι πολίτες πάνε και τον βρίσκουν", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σε ό,τι αφορά τους επαναστάτες του 1821 σημείωσε ότι αποτελούσαν ένα μάτσο αδαών χωρικών και για το λόγο αυτό αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα σχίσμα από την οθωμανική αυτοκρατορία.
"Μετά την απελευθέρωση ψήφιζαν οποιονδήποτε θα μπορούσε να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά τους (συγγενείς, γνωστούς, φίλους), λογική που διατηρείται μέχρι σήμερα", υπογράμμισε.
Αναφερόμενος σε όσους διαμαρτύρονται, σημείωσε ότι δεν μπορούν να καθορίσουν τη νομιμότητα, καθώς η μόνη πηγή νομιμοποίησης είναι οι εκλογές, ταυτίζοντας παράλληλα τους διαδηλωτές με όσους "οργανώνουν δολοφονίες άλλων ανθρώπων".
Αφού παραλλήλισε την Ιστορία της Ελλάδας με αυτή της Κοκκινοσκουφίτσας, σημειώνοντας ότι η χώρα δεν εφάρμοσε τις σωστές αρχές όπως ακριβώς και η Κοκκινοσκουφίτσα, επισήμανε ότι οι σύγχρονοι Έλληνες έχουν την ψευδαίσθηση ότι είναι άμεσοι απόγονοι του Περικλή.

cosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια: